Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Платники податків Млинівщини сплатили 9,4 млн гривень земельного податку

Дата: 29.08.2024 16:02
Кількість переглядів: 15

 

Протягом січня-липня 2024 року землевласники та користувачі земельних ресурсів Млинівщини сплатили до бюджетів територіальних громад 9,4 млн гривень. Цьогорічні показники земельного податку перевищили надходження  минулого року на 292 тис гривень

 

Найбільші суми забезпечили суб'єкти господарювання-юридичні особи – 5,8 млн гривень. Фізичні поповнили скарбниці місцевих громад, сплативши за землю 3,6 млн гривень.

 

Нагадаємо, платниками плати за землю є власники земельних ділянок, земельних часток (паїв), землекористувачі, яким відповідно до закону надані у користування земельні ділянки на правах постійного користування та платники орендної плати – землекористувачі (орендарі) земельних ділянок державної та комунальної власності на умовах оренди. 

Нарахування фізичним особам сум плати за землю проводиться контролюючими органами за місцем знаходження земельної ділянки, які надсилають платнику податку до 1 липня поточного року податкове повідомлення-рішення за встановленою формою про внесення податку разом із детальним розрахунком суми податку, який, зокрема має містити кадастровий номер та площу земельної ділянки, розмір ставки податку та розмір пільги зі сплати податку. 

Податок фізичними особами сплачується протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення. 

Перевірити стан розрахунків із бюджетом та сплатити заборговані податки можна через мобільний застосунок «Моя податкова» у будь-який зручний час.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь