Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Матеріали засідання №5 методичного об'єднання вчителів української мови і літератури та зарубіжної літератури

Дата: 11.06.2024 11:28
Кількість переглядів: 38

Інформаційна п’ятихвилинка . Онлайн-курси  підвищення кваліфікації вчителів, які будуть викладати у 7 класах.

 

                                                                Козак Людмила Василівна,

вчитель української мови та  літератури                                                                                                                                            Уїздецького ліцею

 

 

Професія педагога - одна з наймасовіших та найвідповідальніших. У суспільстві, що динамічно змінюється та розвивається, вчителям необхідно постійно вчитися та самовдосконалюватися. Сучасні інформаційно - комунікаційні технології дають можливість оптимізувати цей процес та проходити дистанційні курси підвищення кваліфікації вчителів. Є багато різних освітніх платформ: “Всеосвіта”, “На Урок”, “Едера”, видавничий дім “Освіта” та інші, на яких вчителі можуть пройти онлайн - курси. Педагоги нашої громади проходять курси підвищення кваліфікації вчителів, які будуть викладати у 7 класах при Рівненському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти.

  У відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України від 30.09.2020 року №898 “Про деякі питання державних стандартів повної загальної середньої освіти” у частині поетапного впровадження державного стандарту Базової середньої освіти, у вересні 2024 року учні 7 класів закладів загальної середньої освіти перейдуть на нову модель навчання.

   Це вимагає від усіх відповідальних осіб забезпечення відповідної підготовки до роботи в умовах Нової української школи педагогічних працівників, які з вересня 2024 року розпочнуть реалізацію Державного стандарту базової середньої освіти в межах циклу предметного навчання за новими модельними програмами для 7 класів.

Онлайн - курси для вчителів української мови - це ефективний інструмент самовдосконалення та можливість підвищити фахову майстерність. Вони дають низку напрямів самоосвіти педагога: креативне та критичне мислення, практичні прийоми, інтегроване та проєктне навчання, медіаграмотність.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь