A A A K K K
для людей із порушенням зору
Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Надання адміністративних послуг платникам Млинівської ДПІ

Дата: 11.04.2024 14:42
Кількість переглядів: 17

 

Млинівська ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській областіі інформує, що за перший квартал 2024 року Центром  обслуговування платників опрацьовано 915 звернень щодо надання адміністративних послуг, із них в електронній формі – 177.

 

Найбільш запитуваними є послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. Їх отримали 527 фізичних осіб, надано 184 послуги з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків. 

 

Зареєстровано 15 книг обліку розрахункових операцій та 19 реєстраторів розрахункових операцій.

 

Опрацьовано 11 звернень від фізичних осіб щодо підтвердження статусу податкового резидента України. Видано 8 довідок про доходи фізичних осіб – підприємців.

 

Крім того, за три місяці  2024 року зареєстровано 46 платників єдиного податку, надано 77 витягів з реєстру платників єдиного податку, внесено 61 змін до відомостей, що містяться у реєстрі платників єдиного податку та надано 3 відмови від застосування спрощеної системи оподаткування.

 

Окрім надання адміністративних послуг в ЦОП платникам та громадянам надавалися консультативні та інформаційні послуги щодо нарахованих та сплачених до бюджету податків і зборів під час військового стану, використання програмного забезпечення для подання звітності в електронному вигляді, порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, користування електронними сервісами ДПС.

 

Щоденно фахівці ДПІ надають практичну допомогу щодо подання звітності в електронному вигляді через Електронний кабінет та інші можливості при його використанні, а також навчають платників як користуватись новим безкоштовним мобільним застосунком «Моя податкова».

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»


Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь