A A A K K K
для людей із порушенням зору
Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

На території Дубенського району до місцевих бюджетів сплачено 166,6 млн гривень податкових платежів

Дата: 18.03.2024 14:25
Кількість переглядів: 17

 

За підсумками січня-лютого 2024 року на території Дубенського району до місцевих бюджетів сплачено 166,6 млн гривень податкових платежів.

 

Найбільш поширеними джерелами надходжень до місцевих бюджетів є такі податки, як податок на доходи фізичних осіб, якого  надійшло протягом двох місяців 97,7 млн гривень. Крім того, суб’єкти господарювання, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, сплатили до місцевих бюджетів 42 млн гривень єдиного податку

 

Також вагомим джерелом наповнення бюджету стали майнові податки яких надійшло понад 20,2 млн гривень, плюс 5,6 млн гривень до аналогічного періоду минулого року. Якщо в розрізі кожного з податків, то земельного податку та орендної плати надійшло 15,5 млн гривень, податку на нерухомість надійшло 5  млн гривень та 119 тис гривень транспортного податку.

 

Звертаємо увагу фізичних осіб на тому, що сплачені ними майнові податки зараховуються винятково до бюджету громади, на території якої знаходиться об’єкт оподаткування.

 

Громадянам, які володіють нерухомістю та земельними ділянками саме зараз варто провести звірку щодо належних їм об’єктів і нарахованих податкових платежів. 

 

Оскільки чимало власників землі та нерухомості у минулі роки допустили податковий борг із майнових податків, пропонуємо громадянам відвідати Центр обслуговування платників за місцем своєї податкової адреси і перевірити наявність заборгованості перед місцевим бюджетом.

 

Також можна використовувати новий мобільний застосунок «Моя податкова», за допомогою якого можливо в режимі реального часу дізнатися про наявність чи відсутність податкового боргу, отримати повідомлення про нарахування земельного податку, мінімального податкового зобов’язання  та сплатити податки до бюджету.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь