Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Млинівські підприємці та аграрії спрямували до місцевих бюджетів 13,4 млн гривень

Дата: 05.09.2023 10:48
Кількість переглядів: 34

 

За підсумками семи місяців поточного року млинівські представники малого і середнього підприємництва сплатили до місцевих бюджетів 13,4 млн гривень єдиного податку. Порівняно з минулорічними показниками, надходження даного платежу зросли на 1,4 млн  гривень.

 

З початку року від фізичних осіб – підприємців надходження єдиного податку склали понад 7,7 млн гривень, від суб'єктів господарювання – юридичних осіб надійшло 803 тис гривень, а сільськогосподарські товаровиробники поповнили бюджети громад на 4,9 млн гривень єдиного податку.

 

Суб’єкти господарювання продовжують сумлінно перераховувати податки, підтримуючи нашу державу у складний воєнний час. Сумліно сплачуючи єдиний податок до місцевих бюджетів, тим самим платники забезпечують життєдіяльність  територіальних громад.

 

На діючий бізнес сьогодні лягає велика відповідальність – бути захисником економічної стабільності рідного краю та держави, забезпечувати їх фінансову спроможність. Адже кожен своєчасно та в повному обсязі сплачений податковий платіж – це посильний внесок суб’єктів підприємництва у перемогу нашої країни над агресором.

 

Нагадуємо, що з 1 серпня 2023 року запрацював Закон України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», яким передбачено перехід країни на довоєнне оподаткування. Його положення відновлюють обов’язкову сплату єдиного податку платниками єдиного податку першої та другої групи.

 

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь