A A A K K K
для людей із порушенням зору
Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Місцеві бюджети Дубенського району отримали від малого бізнесу 72,3 млн гривень єдиного податку

Дата: 18.08.2023 09:48
Кількість переглядів: 32

 

До місцевих бюджетів від підприємців та підприємств, які працюють за спрощеною системою оподаткування за січень–липень потачного року надійшло 72,3 млн гривень єдиного податку, Як повідомила начальник Дубенського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Головного управління ДПС у Рівненській області Алла Панчук «Порівняно з відповідним періодом минулого року, надходження даного платежу зросли на 3,6 мільйонів гривень». 

Майже 73 відсотки надходжень від єдиного податку становить сума, перерахована приватними підприємцями. Упродовж семи місяців цього року вони спрямували до місцевих скарбниць 52,5  млн гривень, що на 4,6 млн гривень більше, ніж торік.

Юридичні особи поповнили бюджети територіальних громад, сплативши 5,5 млн гривень єдиного податку. Цей показник збільшився на 12,2 відсотків порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Від суб’єктів господарювання, які перебувають на четвертій групі  спрощеної системи оподаткування, до бюджетів надійшло 14,3 млн гривень єдиного податку. .

Суб’єкти господарювання продовжують сумлінно перераховувати податки, підтримуючи нашу державу у складний воєнний час. Сумліно сплачуючи єдиний податок до місцевих бюджетів, тим самим платники забезпечують життєдіяльність  територіальних громад. На діючий бізнес сьогодні лягає велика відповідальність – бути захисником економічної стабільності рідного краю та держави, забезпечувати їх фінансову спроможність. Адже кожен своєчасно та в повному обсязі сплачений податковий платіж – це посильний внесок суб’єктів підприємництва у перемогу нашої країни над агресором

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь