A A A K K K
для людей із порушенням зору
Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Звіт про підсумки роботи методичного об’єднання вчителів 1,4класів

Дата: 30.05.2023 16:24
Кількість переглядів: 42

 

Звіт про підсумки роботи методичного об’єднання вчителів 1,4класів

Острожецької сільської ради за 2022-2023н.р.

                  Парфенюк В.В.,керівник методичного об’єднання

 

   Сучасна школа в умовах модернізації освіти потребує «нового» типу вчителя, який творчо думає, володіє сучасними методами і технологіями освіти, прийомами психолого-педагогічної діагностики, способами самостійного конструювання педагогічного процесу в умовах конкретної практичної діяльності, умінням прогнозувати свій кінцевий результат. Педагогічний колектив МО вчителів 1,4 класів – це група однодумців, кожен з яких зберігає кращі педагогічні традиції і, в той же час, реалізує інноваційні напрями своєї діяльності, прагнучи до творчості, пошуку нових підходів до навчання та виховання молодших школярів.

Згідно з планом роботи вчителів 1,4 класів у 2022-2023н.р.було проведено дистанційно  5 засідань.

     25 серпня 2022 року було проведено Ізасідання МО на тему «Особливості організації освітнього процесу  в1,4класах  загальноосвітніх навчальних закладів у 2022-2023 н.р.» Була узгоджена нова методична проблема МО та поставлені завдання на рік, опрацьовано нормативно-правові документи,

Фото без описуФото без опису

     27 жовтня 2022рокупроведено ІІ засідання Мо на тему «Дистанційне навчання як виклик часу». На засіданні , у формі цифрового калейдоскопу, було опрацьовано «Електронні освітні ресурси для Нової української школи»( доповідач Парфенюк В.В.), на методичному лекторії опрацювали тему «Форми та методи подання освітнього матеріалу в умовах дистанційного навчання»  (доповідач Кіпруха Н.Л.); під час практичного заняття колеги обмінялися досвідом роботи з теми « Інструменти для зворотнього зв’язку під час дистанційного навчання» (доповідач Павлишина Т.О.), Левицька С.В. ,познайомила колег із презентацією  «Ігрові моменти на уроках в початковій  школі під час дистанційного навчання»

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

29 грудня 2022року було проведено ІІІ засідання на тему Мотивація до навчання молодших школярів.»Були розглянуті питання: «Формування позитивної мотивації учіння учнів початкових класів» (доповідач Савич О.Г.),Оцінювання НУШ(доповідач Гордійчук В.В.),Розвиток навичок читання в 1класі»(доповідач Чаплицька Л.Г.),Творчий звіт вчителів ,що атестуються.Огляд методичної літератури (доповідач Вишенська С.С.)


Фото без описуФото без опису

  30 березня 2023року було проведено ІV засідання на тему Інноваційні технології в освітній діяльності.На якому були розглянуті питання: « Сучасні освітні технології для НУШ(доповідач Пархомей С.В.),Використання інноваційних технологій на уроках в початкових класах (доповідач Гульт Л.В.),Любитовець І.М. поділилася досвідом роботи на тему «Аспекти творчого підходу на уроках  в НУШ»,Експрес огляд «Радимо прочитати»( доповідач Захаркевич Н.В.)

Фото без описуФото без опису

18 травня 2023року проведено V засідання на тему «Про закінчення навчального року».На якому ознайомлено вчителів із виконаною роботою та ознайомлено із планом сіткою  роботи на наступний навчальний рік.

Вчителі також показали свою педагогічну майстерність.За результатами атестації Павлишина Т.О. підтверджено  раніше присвоєну кваліфікаційну категорію « спеціаліст вищої  категорії» та раніше присвоєне педагогічне звання « Старший вчитель».

 Захаркевич Н.В.   присвоєно кваліфікаційну категорію « спеціаліст першої  категорії» .

   Методичне об’єднання вчителів 1,4 класів дбає про те,щоб школа була:

-школою радості для здобувачів освіти;

-школою творчості для вчителя;

-школою спокою для батьків.

  Враховуючи підходи до реалізації нового Державного стандарту початкової освіти методичне об’єднання вчителів ставить такі завдання:

-надавати допомогу вчителеві у розв’язанні актуальних проблем у освітньому процесі;

-стимулювати творчі пошуки вчителів педагогічних інновацій та шляхів впровадження у педагогічну діяльність як передумову підвищення професійної активності;

 

-використовувати творчі можливості вчителів у справі розвитку особистості здобувача освіти.                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь