Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Хореографічний колектив «Візерунок» Острожецького ліцею імені Ігоря Єремеєва стали призерами всеукраїнського конкурсу народного танцю «Натхнення Хортиці»

Дата: 17.11.2022 15:48
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

Всеукраїнський конкурс народного танцю «Натхнення Хортиці» є унікальним, бо це єдиний захід в Україні, в якому беруть участь дитячі колективи лише народного танцю. Ось і цієї воєнної осені, попри всі труднощі і турботи, конкурс гідно відбувався з 22 жовтня по 03 листопада 2022 року у місті Запоріжжі у дистанційному форматі.

Свято народного танцю стало традиційним, довгоочікуваним, бо зібрало найталановитіші зіркові хореографічні колективи з усієї України. Участь у конкурсі взяли 40 художніх колективів, майже 1000 учасників із 13 регіонів України, а саме: Волинської, Донецької, Дніпропетровської, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Сумської, Рівненської, Харківської, Хмельницької, Чернігівської областей та м. Києва. І наші маленькі зірочки з-поміж такої великої кількості учасників - вибороли почесне ІІІ місце.

Голова громади Тарас Гордійчук щиро вітає із заслуженою перемогою у конкурсі і бажає їм нових успіхів та досягнень! А також висловлює слова вдячності батькам за виховання таких талановитих дітей, а також Natalia Vakulich за працю, яку вкладено у підготовку до конкурсу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь