Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Не встигли отямитись від однієї тяжкої втрати, як знову біль, сум і сльози…

Дата: 30.05.2022 22:43
Кількість переглядів: 317

 

Сьогодні в Острожецькій громаді провели в останню дорогу ще одного Захисника України, жителя с. Острожець Лотоцького Миколу Андрійовича, який поліг за нашу свободу і незалежність.

Військовослужбовець загинув 26 травня у результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання в районі посиленого пункту Слов`янськ Донецької області. Вірний син Батьківщини пішов у самому розквіті сил, йому було лише 26 років…Ще би жити і жити…Але війна жорстко і невблаганно перервала всі плани, перекрутила всі надії, забрала життя, залишила пустку у серці рідних, біль – у душах всіх, хто знав Миколу.

До вічного спочинку проводжали Героя у глибокій тузі та скорботі під звуки духового оркестру. Похоронна процесія розтягнулася на кількасот метрів, адже провести мужнього сина України прийшла велика кількість жителів громади, священнослужителів, військовослужбовців, побратимів, а також однокласники, друзі, найближчі та найрідніші люди.

Заупокійна служба за загиблим відбулася в Свято-Іллінському храмі села Острожець. Похоронили молодого солдата на кладовищі у рідному селі з усіма почестями під залпи пострілів почесної варти, молитви «Отче Наш…» та Державного гімну України.

Море квітів, «живий коридор» на узбіччях вулиць, українські прапори, невимовний жаль та пекучий біль – такою була атмосфера цієї траурної церемонії.

Висловлюємо щирі співчуття бабусі Марії та усім рідним загиблого. Дякуємо за патріота, за вірного сина своєї Батьківщини. Не забудемо його мужність та подвиг!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Світла пам`ять та Царство Небесне Герою-Захиснику!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь