Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Клята війна забирає найкращих…Сьогодні 22 травня в останню дорогу провели загиблого воїна Андрія Лічка

Дата: 22.05.2022 17:24
Кількість переглядів: 554

 

            Нестерпно й гірко усвідомлювати, що окупант безкарно творить свої чорні злочини проти мирної України, проти нашого народу… Страшна ціна сьогоднішньої російсько-української війни – людські життя українців. Життя тих, хто нас захищає: наших дітей і батьків, зовсім юних і старших, недосвідчених і досвідчених. Таких різних, але дорогих нам людей.

           22 травня Острожецька громада зі скорботою та болем у серці прощалася із загиблим новітнім Героєм російсько-української війни, нашим земляком Лічко Андрієм Анатолійовичем.

                Звільняючи свою рідну землю від «русского мира», в результаті ворожого артилерійського обстрілу у розквіті сил пішов із життя 40-річний військовослужбовець. Він ще багато корисного міг би зробити для своєї сім’ї та країни, але захищаючи її свободу і незалежність, віддав найцінніше – своє молоде життя. Рука російського окупанта забрала в матері – сина, дружини — чоловіка, батька у дочки, у військовослужбовців  — побратима та друга, в Батьківщини — сина й воїна.

           Сьогодні рідне село зустріло на колінах «живим коридором» обабіч дороги з квітами, державною символікою та сльозами на очах тіло загиблого воїна…

               У Свято-Іллінському храмі відбулася заупокійна служба за загиблим, а опісля - ритуал вшанування полеглого воїна за присутності великої кількості людей (рідних, друзів, побратимів, земляків, мешканців Острожецької громади та багатьох інших), які прийшли провести воїна в останню путь.

              Андрій був життєлюбом і оптимістом, доброзичливим та працьовитим, гарним сім’янином. І на війні він був одним із кращих. Справжній патріот, воїн і чоловік.

До вічного спочинку проводжали Андрія у скорботі та з щирою молитвою. Похоронна процесія, що розтягнулася на кількасот метрів, йшла у невимовній тузі під звуки духового оркестру. Поховали героя на кладовищі села Острожець.

             Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким захисника України. Складаємо доземний уклін родині, яка виховала справжнього патріота, та розділяємо невимовний біль важкої втрати. Андрій віддав своє життя за захист не лише України, а й кожного з нас, наш край, нашу свободу і незалежність.

             ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! СЛАВА УКРАЇНІ!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь