Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

30-річчя Незалежності України в Острожецькій громаді

Дата: 30.08.2021 17:11
Кількість переглядів: 420

День Незалежності України – це найбільше національне свято. Це свято про гідність, свободу, про відновлення незалежності та ціну її збереження.

З нагоди відзначення 30-ї річниці Незалежності України 28 серпня в Острожецькій громаді відбулася низка урочистих заходів. Розпочалося святкування зі змагань з пляжного волейболу серед команд старостинських округів громади і фестивалю малюнку на асфальті «Квітка незалежності».

Вся територія стадіону була розділена на локації: розважальна зона для дітей, виїзна торгівля, фотозона, стрілецький тир та етнографічні виставки «Барвиста Україна». А у приміщенні стадіону «Колос» проходила художня виставка картин «Митці громади» живописця-аматора з Острожця Миколи Фесюка.

Приємним моментом дня стало караоке «Голос громади», яке зібрало навколо себе співочих гостей свята. Дійство продовжилося концертною програмою «Велична і свята Україна моя» за участю учасників художньої самодіяльності та колективів громади, які потішили глядачів яскравими виступами.

Мешканців та гостей громади з святом привітали голова Острожецької громади Тарас Гордійчук, перший заступник Дубенської РДА Борис Курицький, депутати Рівненської обласної ради Алла Черній та Ярослава Острожчук, меценат Євген Єремеєв та виконали приємну місію - вручили почесні грамоти жителям громади, які зробили вагомий внесок в її розвиток. Також вшанували хвилиною мовчання воїнів, котрі віддали своє життя заради спасіння України, заради миру на нашій землі.

Неможливо не згадати про виступ спортивного клубу козацьких бойових мистецтв «Герць», який залишив лише приємні та незабутні емоції.

На завершення вечора відбулася святкова дискотека за участю запрошених гостей – фронтмена гурту «Bohema music band» Романа Воронки та Dj Jokera.

Голова Острожецької громади Тарас Гордійчук висловлює щиру вдячність всім учасникам та організаторам святкових заходів до 30-ї річниці Незалежності України та всім причетним до проведення урочистостей.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь