Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

В Острожецькій сільській раді відбулося засідання позачергової 6 сесії

Дата: 07.05.2021 17:21
Кількість переглядів: 557

7 травня в Острожецькій сільській раді відбулося засідання позачергової 6 сесії, на якій депутатським корпусом було прийнято ряд важливих рішень, а саме:

- Затверджено протокол комісії «Турбота», відповідно до якого надано одноразову матеріальну допомогу 21 жителю громади, які потребують лікування та реабілітації, на суму 37 тис. грн.

- Внесено зміни до структури штатного розпису Острожецького ліцею імені І.Єремеєва, ввівши 1 ставку асистента вчителя;

- Створено Піклувальну раду закладів освіти Острожецької сільської ради з метою сприяння забезпечення доступності загальної, середньої, дошкільної та позашкільної освіти для всіх громадян, залучення широкої громадськості до вирішення проблем навчання та виховання.

- Виділено кошти для Млинівської ЦРЛ та КНП «Острожецька районна лікарня», облаштування пандусів для ФАПів, для осіб з інвалідністю, на оздоровлення дітей громади, на автомобіль для поліцейського офіцера громади, облаштування благоустрою території громади.

Зокрема, виділено кошти з обласного бюджету, а також на капітальний ремонт пішохідної доріжки по вул. Центральна села Острожець.

Також депутатами розподілено залишок субвенції для підтримки осіб з особливими освітніми потребами, а також освітньої субвенції на покращення матеріально-технічної бази навчальних закладів: ремонт покрівель, закупівля комп’ютерної техніки, придбання спортивного інвентаря, дидактичних матеріалів, облаштування санвузлів у навчальних закладах тощо.

Також на засіданні сесії було розглянуто ряд важливих земельних питань.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь