Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

15 березня в Острожецькій сільській раді відбулося засідання 5 сесії

Дата: 15.03.2021 10:05
Кількість переглядів: 469

15 березня в Острожецькій сільській раді відбулося засідання 5 сесії, на якій депутатським корпусом було прийнято ряд важливих рішень, а саме:

  •  Затверджено протокол комісії «Турбота», відповідно до якого надано одноразову матеріальну допомогу 20 жителям громади, які потребують лікування та реабілітації.
  • Затверджено План соціально-економічного розвитку Острожецької сільської ради на 2021 рік.
  • Прийнято рішення про проведення конкурсу на посаду директора Уїздецької ЗОШ I-III ст. Острожецької сільської ради та про делегування представника від засновника до складу конкурсної комісії на дану посаду.
  • Виділено кошти з обласного бюджету в сумі 17 тис. грн. для підтримки осіб з особливими освітніми потребами (на заробітну плату для педагогів), а також 22 тис. грн. із місцевого бюджету на придбання дозатора медичних препаратів (шприцевого насоса) для КНП «Острожецька районна лікарня».

Зокрема, з метою формування здорового способу життя, зниження рівня споживання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, обмеження доступу до них дітей, охорони їх здоров’я, прийнято рішення про заборону торгівлі алкогольними напоями у закладах торгівлі та громадського харчування Острожецької сільської ради, а саме: заборонити торгівлю алкогольними напоями у нічний час з 22:00 до 08:00 год. у закладах торгівлі та з 23:00 до 08:00 год. у закладах громадського харчування, що розташовані на території  Острожецької сільської ради.

 

Також на сесії депутатами було розглянуто ряд важливих земельних питань.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь