Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Проблеми сьогодення Борбинської ЗОШ

Дата: 26.02.2021 16:09
Кількість переглядів: 755

Школа – це храм науки, осередок дитячих мрій, де вирує своє життя. Це не тільки цікаві уроки, а й організоване дозвілля учнів. Проте, коли батьки приводять своїх дітей до школи, перш за все вони повинні бути впевнені, що їх діти знаходяться у безпечних умовах. А так, як у Борбинській школі навчається майже 250 дітей, тому заходи безпеки мають бути на першому місці.

Борбинська ЗОШ І-ІІ ст. – це навчальний заклад, який має свою цікаву історію, давні традиції, славних випускників. Приміщення школи збудоване ще в 1952 році (зі слів працівників).

Хоча школа є не такою давньою, проте її приміщення знаходиться в передаварійному стані.

Згідно технічного обстеження проведеного у 2017 році у навчальному закладі закрито 4 класні кімнати та приміщення бібліотеки. Призначена відповідальна особа, що слідкує за технічним станом приміщення, дані спостереження записуються у журналі, навчання в школі здійснюється у дві зміни. Для усунення подальшої руйнації проведено укріплення дерев’яних конструкцій даху.

На жаль, у лютому технічний стан школи погіршився і спільним рішенням комісії ТЕБ та НС Острожецької сільської ради та адміністрації Борбинської ЗОШ прийшли до висновку перевести навчання на дистанційне та провести нове технічне обстеження будівлі та ґрунтів, на яких розміщені фундаменти.

Після отримання технічного звіту буде прийнято рішення подальшої експлуатації будівлі та навчання учнів.

Село Борбин є населеним пунктом Млинівського району із найбільшою чисельністю народжуваності, у якому майже кожна сім’я є багатодітною. Тому нова школа є вкрай важливою для даного села та потребує пришвидшених темпів будівництва.

Оскільки даний обєкт увійшов до президентської програми «Велике будівництво», надіємося на якнайшвидше введення в експлуатацію нової школи.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь