Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Держпродспоживслужба продовжує вживати заходів щодо створення мінімальних ризиків можливості виникнення та поширення інфекційних захворювань

Дата: 15.01.2021 12:10
Кількість переглядів: 171

Інспекторами територіального управління щоденно проводяться моніторингові огляди та обстеження об'єктів по питанню дотримання додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширення коронавірусної хвороби.

Звертаємо увагу суб'єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері торгівельного обслуговування населення продовольчими та непродовольчими товарами (окрім тимчасово заборонених) на неухильному виконанні Постанови Головного державного санітарного лікаря України від 09.05.2020 №17 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при торгівлі продовольчими (окрім ринків) та непродовольчими товарами на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19)».

У разі встановлення фактів порушення тимчасових обмежувальних протиепідемічних заходів, до відповідальних осіб буде застосовано заходи адміністративного впливу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь