Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

В Острожецькій громаді відбулося засідання третьої сесії

Дата: 28.12.2020 15:16
Кількість переглядів: 200

24 грудня в Острожецькій сільській раді відбулося чергове засідання третьої сесії восьмого скликання. На даній сесії депутатським корпусом затверджено основний документ – бюджет на наступний 2021 рік. А також внесено зміни до бюджету на 2020 рік, а саме: виділено кошти на Млинівську ЦРЛ для надання медичних послуг жителям Острожецької громади, пандуси для ФАП у с.Малин та с.Борбин, на освітлення у с. Певжа.

З метою розвитку громади затверджено 13 життєво важливих програм, які стосуються фізичної культури та спорту, соціального захисту учасників АТО, підтримки обдарованих дітей та молоді, військово-патріотичного виховання, благоустрою населених пунктів, розвитку земельних відносин та інші.

На сесії депутатами розглянуто ряд земельних важливих питань, а також затверджено протокол комісії «Турбота», відповідно до якого надана одноразова матеріальна допомога 11 жителям громади, які потребують лікування та реабілітації, а також потерпіли від пожежі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь