Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Виловлювання бродячих собак в Острожецькій громаді

Дата: 04.11.2020 17:30
Кількість переглядів: 155

За численними зверненнями жителів села Острожець сьогодні 4 листопада спеціалізованим ліцензованим підприємством було здійснено відловлювання бродячих собак. Працівникам організації вдалося виловити 6 тварин. Зауважимо, що собаки після стерилізації, вакцинації, кліпсування будуть направлені у притулок для тварин або можуть бути повернені на попереднє місце проживанняПоверненню не підлягають лише агресивні тварини та невиліковно хворі.

Звертаємось до жителів громади з проханням про належне утримання своїх домашніх улюбленців. Адже, відповідно до правил благоустрою, дотримання чистоти та громадського порядку на території Острожецької сільської ради за порушення правил утримання тварин, птиці, собак і котів, порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою території населеного пункту  власники тварин притягуються  до адміністративної відповідальності відповідно до КУпАП (ст.152 та ст.154).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь