Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Встановлення відеоспостереження у Острожецькому ліцеї ім. І.Єремеєва як спосіб захисту дітей

Дата: 10.10.2020 16:18
Кількість переглядів: 211

Відеоспостереження в навчальному закладі – зовсім не рідкість в сучасній освіті. Такі заходи безпеки дозволяють як адміністрації, так і батькам учнів контролювати різні ситуації в закладі освіти. Так як Острожецький ліцеї ім І.Єремеєва є навчальним закладом громади з найбільшою кількістю учнів (майже 500), то він мав найбільшу потребу у встановленні відеоспостереження з метою контролю поведінки учнів.

В освітньому закладі встановлено 21 камеру в середині приміщення та 15 на вулиці. Сьогодні система дозволяє бачити все, що відбувається у будь-якому куточку школи та на прилеглій території.

Варто відзначити, що камери відеоспостереження в школі помітно дисциплінують вихованців. Система відеоспостереження допоможе вирішити будь-яку конфліктну ситуацію як між учнями, так і між учнем і вчителем.

Також адміністрація закладу від тепер матиме змогу контролювати осіб, які відвідують навчальний заклад. А інформація про наявність системи відеоспостереження слугуватиме профілактикою від неправомірних дій.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь