Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

в Острожецькій ОТГ відбулося нагородження учнів, які перемогли у конкурсах та олімпіадах, вчителів за підготовку учнів-переможців, а також спортсменів громади

Дата: 15.10.2020 14:55
Кількість переглядів: 163

Уже третій рік поспіль в Острожецькій ОТГ проходить ряд фестивалів – «Спортивна громада», «Військово-патріотичні ігри Острожецької громади», «Обдарована учнівська молодь». На жаль, цьогоріч у зв’язку з карантинними обмеженнями не вдалося втілити в реальність всі заплановані дійства.

Проте, 15 жовтня в Острожецькій ОТГ відбулося нагородження учнів, які перемогли у конкурсах та олімпіадах у 2019-2020 навчальному році, вчителів за підготовку учнів-переможців, а також спортсменів нашої громади, які перемогли у спортивних змаганнях та турнірах.

Голова Острожецької ОТГ Тарас Гордійчук відвідав навчальні заклади та вручив грамоти і подарунки учням, вчителям, а також команді збірної Острожецької ОТГ, яка виборола 1-ше місце з мініфутболу серед збірних ОТГ Рівненщини у змаганнях «Краща спортивна громада Рівненщини 2020 року».

Голова Острожецької громади Тарас Гордійчук висловлює слова вдячності спортсменам нашої громади, усім переможцям олімпіад та конкурсів, а також вчителям за дбайливу підготовку своїх учнів! Щиро бажає усім міцного здоров’я, успіхів та нових перемог!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь