Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

29 серпня - День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дата: 29.08.2020 09:18
Кількість переглядів: 202

29 серпня відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. 29 серпня обрано не випадково, бо саме в цей день у 2014 році, в ході російсько-української війни та Іловайської операції відбувся потужний прорив української групи військ з російського оточення, де проявився масовий героїзм добровольців і військових, та загинула найбільша кількість українських воїнів.

Ті трагічні події розгорталися на сході України, на полях соняхів, які вже поспіли. І саме під цими соняхами сотні захисників України в боротьбі з ворогом поклали своє життя за незалежність нашої країни. Тому сонях повинен бути тим символом Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Саме в цей день загинув наш земляк – Ляшук Максим Володимирович, який воюючи за єдину Україну, за цілісність її території, віддав найцінніше – власне життя. Максим загинув під час виходу з Іловайського котла так званим «зеленим коридором».

Загинув за незалежність України житель нашої громади, патріот, солдат Збройних сил України, кіборг – Петро Петрович Полицяк, життя якого обірвалось 20 січня 2015-го під час оборони аеропорту Донецька.

Та память про наших героїв житиме у наших серцях вічно, як про справжніх патріотів своєї країни, добрих, мужніх та справедливих.

Низький уклін батькам за виховання синів, які любили свою країну більше за власне життя.

Герої не вмирають!

Памятаємо, любимо, сумуємо…

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь