Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

В Острожецькій ОТГ відбулося засідання комісії ТЕБ та НС

Дата: 14.08.2020 16:29
Кількість переглядів: 223

13 серпня в Острожецькій ОТГ відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Острожецької сільської ради у зв’язку із епідемічною ситуацією та карантином.

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про захист населення від інфекційних хвороб», постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 року №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби  COVID-19, спричиненої корона вірусом  SARS-CoV-2»,  протоколу №46 від 29.07.2020 року, позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Рівненської області, листа рівненської обласної державної адміністрації №вих-6544/0/01-37/20 від 04.08.2020 року щодо продовження карантину на території Рівненської області до 31 серпня 2020 року,          комісія вирішила:

1. По питанню «Про епідемічну ситуацію що склалася в Острожецькій громаді та продовження дотримання карантинних заходів  щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом на території Острожецької сільської ради».

1.1. Продовжити карантин до 31 серпня 2020 року.

1.2. На період карантину діють заборони та дозволи відповідно для рівня епідемічної небезпеки «зелений», «жовтий», «помаранчевий», «червоний», які встановлюються за рішенням Державної комісії з питань ТЕБ та НС.

1.3.  Виконавчому комітету  Острожецької сільської ради:

-  проводити щоденний моніторинг епідемічної ситуації на території громади;

- у випадку ускладнення епідемічної ситуації в населеному пункті ініціювати проведення позачергового засідання комісії з питань ТЕБ та НС Острожецької сільської ради.

1.4. В умовах епідемічної небезпеки  рівня «зелений» забороняється:

1) перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно;

2) перебування на вулицях без документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство чи її спеціальний статус;

3)   самовільно залишати місця самоізоляції, обсервації;

4) здійснення регулярних та нерегулярних пасажирських перевезень автомобільним транспортом, зокрема пасажирських перевезень у режимі маршрутного таксі, внутрішньообласному та міжобласному сполученні, в кількості більше ніж кількість місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу, визначена в реєстраційних документах на цей транспортний засіб. Перевізник несе відповідальність за забезпечення водіїв засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, та контроль використання засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок пасажирами під час перевезення.

2. По питанню «Про роботу закладів освіти та культури  Острожецької сільської ради в умовах продовження карантину».

2.1. Забезпечити готовність закладів освіти до нового 2020-2021 навчального року;

2.2. Керівникам закладів освіти дотримуватися Постанов головного санітарного лікаря України №42 від 30.07.2020 року «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» та №25 від 21.05.2020 року «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти в період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».

2.3. Дозволити комунальному закладу «Острожецький будинок  культури» по суботах із 21.30 по 23.30 проведення показів фільмів на відкритому повітрі із дотриманням всіх санітарних норм передбачених в умовах карантину.

2.4. Директору комунального закладу «Острожецький будинок  культури» Мельнику О.В. забезпечити неухильне дотримання протиепідемічних заходів під час сеансів.

2.5. Забороняється:

- Проведення масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів за участю більше однієї особи на 5 кв. метрів площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі), де проводиться захід. Організатор заходу відповідальний за дотримання фізичної дистанції між учасниками не менше ніж 1,5 метра;

3. По питанню «Про дотримання протиепідемічних заходів під час проведення  турніру з міні-футболу на Кубок пам`яті Ігоря Єремеєва».

3.1. Дозволити  проведення спортивних заходів для спортсменів командних ігрових видів спорту за умови дотримання учасниками відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

3.2. Директору ФСК «Горизонт» Карповичу Ю.Ю. забезпечити неухильне дотримання протиепідемічних заходів під час проведення турніру з міні-футболу на Кубок пам`яті Ігоря Єремеєва  відповідно до  Постанови головного санітарного лікаря України №28 від  26.05.2020 року «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів в деяких  закладах фізичної культури та спорту на  період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь