Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Щиро вітаємо талановитих дівчат нашої громади з перемогою в обласному відкритому онлайн фестивалі-конкурсі «Нове виконавство»!

Дата: 07.08.2020 16:17
Кількість переглядів: 194

Дует у складі Возняк Наталії та Ковальчук Анни з піснею «Усміхнися мені» посів 2 місце у номінації «Дуети-тріо (вокальні)». 1 місце у номінації «Естрадний вокал від 13-16 років» із піснею «1944» зайняла Возняк Наталія.

На наших переможниць 20 вересня о 17 годині чекає концерт у залі камерної та органної музики м. Рівне, на якому відбудеться нагородження переможців та лауреатів.

Голова громади Тарас Гордійчук щиро вітає переможниць і бажає їм нових успіхів та досягнень! Висловлює слова вдячності батькам за виховання  таких талановитих дітей, а також працівникам КЗ «Острожецький будинок культури» за працю, яку вкладено у підготовку до конкурсу, та Мосійчуку Віктору – за відеозйомку художніх номерів.

Нагадуємо, що до 15 серпня триває голосування на приз «Глядацьких симпатій» відкритого обласного онлайн фестивалю-конкурсу «Нове виконавство». Голосуйте за наших дівчат лайком під відео на сторінці Рівненської обласної філармонії.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь