Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Увага!!! Острожецька сільська рада оприлюднює проєкт рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів  на території Острожецької сільської ради на 2021 рік»

Дата: 05.06.2020 10:04
Кількість переглядів: 215

          Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою прийняття пропозицій, зауважень громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань, наукових установ та консультативно-дорадчих органів, Острожецька сільська рада оприлюднює проєкт рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Острожецької сільської ради на 2021 рік». З повним текстом проєкту регуляторного акту  можна ознайомитися на офіційному сайті Острожецької сільської ради в мережі Інтернет за адресою: http://ostrozhecka.gromada.org.ua/docs/392945/ .

       Пропозиції та зауваження у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб до проєкту рішення будуть прийматися протягом десяти днів з дати опублікування.

           Додатково буде проведено громадські слухання по обговоренню проекту рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Острожецької сільської ради на 2021 рік» та аналізу його регуляторного впливу.

       Дата, місце та час його проведення : 23 червня 2020 року, о 15.00 приміщення Острожецької сільської ради (с. Острожець, вул. Незалежності, буд. 12, Млинівський район, Рівненська область.)

           Тема громадських слухань:  обговорення проекту рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Острожецької сільської ради на 2021 рік» та аналізу його регуляторного впливу.

            Відповідальна особа за проведення громадських слухань та її контактні телефони:

            Секретар  Острожецької сільської ради Дем’янчук Тетяна Петрівна,

електронна адреса: ostrozhecz.rada@ukr.net , тел. 0505393058.         

       Участь у громадських слуханнях можуть взяти дієздатні члени територіальної громади віком від 18 років, суб’єкти господарювання.

            Інформацію щодо результатів громадських слухань з обговорення проекту рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Острожецької сільської ради на 2021 рік» та аналізу його регуляторного впливу буде оприлюднено на офіційному веб-сайті Острожецької сільської ради.

                                                                                                                             05 червня 2020р.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь