Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Призупинення навчального процесу у закладах освіти Острожецької ОТГ

Дата: 12.03.2020 17:08
Кількість переглядів: 172

       У Острожецькій ОТГ 12 березня 2020 року відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Острожецької сільської ради у зв’язку із епідемічною ситуацією щодо коронавірусу у світі та Україні.

       Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №211 від 11 березня 2020 року «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», листа Міністерства освіти і науки України №1/9-154 від 11.03.2020 року щодо запровадження карантину для усіх типів закладів освіти з 12 березня по 03 квітня 2020 року, вирішено призупинити навчальний процес у закладах освіти (Острожецькому ліцеї, П`яннєвській філії І-ІІ ст. Острожецького ліцею, Малинській філії І-ІІ ст. Острожецького ліцею, Борбинській ЗОШ І-ІІІ ст., Уїздецькій ЗОШ І-ІІІ ст., Новосілківській філії Уїздецької ЗОШ І-ІІІ ст., ДНЗ ясла-садок «Сонечко», Уїздецький ДНЗ «Бджілка») Острожецької сільської ради із 12.03. по 03.04 2020 року включно.

     На період тимчасового призупинення навчального процесу в закладах освіти відмінено проведення культурних, спортивних та інших масових заходів, у яких бере участь 200 і більше осіб без участі глядачів (уболівальників).

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь