Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

 Порядок утримання домашніх тварин згідно правил благоустрою, дотримання чистоти та громадського порядку на території Острожецької сільської ради.

Дата: 30.01.2020 11:20
Кількість переглядів: 209

 Порядок утримання домашніх тварин згідно правил благоустрою, дотримання чистоти та громадського порядку на території Острожецької сільської ради.

З метою забезпечення в населених пунктах сільської ради  відповідної санітарної культури, очищення прибирання вулиць, місць масового відпочинку людей, власники  собак зобов’язані дотримуватись правил:

1) заводити домашніх тварин  виходячи з наявних умов їх утримання та догляду;

2)вигулювати тварин  у відведених для цього місцях – індивідуальних огороджених толоках, індивідуальних подвір’ях під доглядом власників;

3) не допускати бездоглядного бродіння собак вулицями,  парками населених пунктів, в місцях, облаштованих для відпочинку людей.

4) власники зобов’язані дбати щодо безпеки належних їм тварин від захворювання інфекційними  хворобами і найперше хворобами, небезпечними  для здоров’я людей.

 За порушення правил утримання собак , порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою території населеного пункту  власники тварин притягуються  до адміністративної відповідальності відповідно до КУпАП (ст.152 та ст.154)

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь