Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Безкоштовний навчальний курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач»

Дата: 18.04.2019 10:00
Кількість переглядів: 577

                Млинівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області інформує, що в Україні впроваджена європейська модель контролю над якістю та безпечністю харчових продуктів - HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point), яка дозволяє аналізувати та контролювати небезпечні фактори хімічного, мікробіологічного та фізичного походження від сировини до обігу та споживання готової продукції. Система HACCP покладена в основу управління безпечністю харчових продуктів найкращими світовими виробниками. Належна реалізація програм HACCP дозволяє не тільки знизити ризики, пов’язані із харчовими отруєння споживачів, а й удосконалити технологічні процеси виробництва та покращити якість продукції.

         З метою проведення роз’яснювальної роботи та підвищення рівня обізнаності про особливості впровадження системи HACCP в Україні фахівці проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні», Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів разом з спеціалістами платформи масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus» розробили безкоштовний навчальний курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач».

         Навчальний курс присвячений розробці, запровадженню та забезпеченню функціонування процедур заснованих на принципах системи HACCP та доступною мовою пояснює такі непрості питання:

  • що таке нове харчове законодавство України;
  • що харчове законодавство дає бізнесу та споживачам;
  • хто такі оператори ринку;
  • що таке простежуваність у харчовому законодавстві;
  • що таке HACCP та як його правильно читати.

Курс спрямований насамперед на представників бізнес-середовища, але буде цікавим також і споживачам.

Навчання повністю безкоштовне, воно побудоване у вигляді відео лекцій. За результатами успішного проходження курсу учасники отримають відповідні сертифікати.

Зареєструватися на безкоштовний навчальний онлайн-курс           можна за посиланням: https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:MinAgro+HACCP101+2019_T2/about


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь