Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Острожецька громада ділиться досвідом

Дата: 19.06.2018 23:53
Кількість переглядів: 693

Сьогодні, 19 червня 2018 року, з навчальним візитом Острожецьку громаду відвідала делегація Рівненщини, представники якої розмірковують над об’єднанням у своїх сільських радах.

Навчальну поїздку на тему: «Вивчення досвіду діяльності Острожецької ОТГ» було організовано Рівненським ВП Установи РІВНЕНСЬКИЙ ЦЕНТР РОЗВИТКУ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ.

Під час зустрічі з делегацією Острожецький сільський голова Тарас Гордійчук розповів про досягнення громади, реалізовані проекти та напрямки розвитку ОТГ.

 Також, Тарас Миколайович зосереджувався на проблемах з якими може зіткнутись новостворена громада та з власного досвіду  вказав на шляхи вирішення даних питань.

Представники Тучинської, Криничківської, Дроздівської сільрад Гощанського району та Білокриницької, Городищенської та Шубківської сільрад Рівненського району мали змогу ознайомились з  діяльністю Острожецької ОТГ, а саме:

  • Можливості та організація проектної діяльності шляхом визначення пріоритетних завдань громади ( Павло Веремчук, в.о. начальника відділу земельних відносин, комунальної власності, містобудування та архітектури, екології та благоустрою, економічного розвитку);
  • Реалізація програм енергозбереження в Острожецькій ОТГ (Віталій Устимчук, радник Острожецького сільського голови з питань енергозбереження);
  • Роботою соціального обслуговування населення Острожецької громади (Олеся Комар, начальник відділу соціального обслуговування населення);
  • Роботою комунального підприємства «Господар» (Сергій Поліщук, в.о. директора КП «Господар»);
  • Роботою Уїздецької ЗОШ І-ІІІ ступенів. (Богдан Радчук, директор Уїздецької ЗОШ І-ІІІ ступенів);
  • Роботою Уїздецького старостинського округу (Анатолій Троцюк, в.о. старости Уїздецького старостинського округу)

Успішний розвиток Острожецької громади – це результат злагодженої роботи команди професіоналів. Час доводить, що лозунг громади«Тільки разом  зробимо нашу громаду успішною» працює. Ми готові ділитись досвідом нашої громади для адаптації майбутніх громад, - коментує голова Острожецької сільської ради Тарас Гордійчук.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь