Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

«Вчитель – це професія, яку не можна назвати роботою»

Дата: 04.10.2017 15:46
Кількість переглядів: 850

В Острожецькій громаді відсвяткували День працівника освіти. Урочистий концерт із піснями, віршами та словами привітань відбулося у стінах Острожецького НВК. Сюди завітали вчителі усіх шкіл громади.

Фото без опису

Першою усіх присутніх привітала директор Острожецького НВК Кравчук Лариса Яківна. Вона побажала винуватцям свята здоров’я та хорошого настрою.

Фото без опису

«Щоб ваша професія не була тягарем, а була легкою, бажаною ношею», – додала вона. Також Лариса Яківна привітала і присутніх ветеранів педагогічної праці: «Пам’ятайте, що ваша праця, ваші недоспані ночі, ваші переживання не пройшли даремно, а  живуть у ваших учнях».

Голова Острожецької сільської ради Гордійчук Тарас Миколайович зазначив, що освітня галузь нашої громади дуже широка. І для того, щоб вона функціонувала, її обслуговує дуже багато працівників: вчителі, інженери кухарі, завгоспи, прибиральниці.

Фото без опису

«Дорогі вчителі! На ваших плечах лежить дуже багато, тому, що ви виховуєте майбутніх лікарів, інженерів, керівників. Від вас залежить те, як наша Україна буде розвиватися», – сказав голова та побажав педагогам сталевих нервів та вдячних учнів.

Потому Тарас Миколайович вручив Почесні грамоти та нагрудний знак «Почесний громадянин Млинівщини» вчительці та поетесі Ніні Миколайчук.

Фото без опису

У своєму привітальному слові о.Роман наголосив, що ми повинні користуватися тими порадами, які нам дають професіонали.

Фото без опису

За словами депутата Рівненської облради Алли Черній, вчитель – це та професія, яку ніколи в житті ти не назвеш роботою.

«Мабуть, коли вчитель в душі своїй говорячи: «я йду на роботу», іде не на роботу, а виконує місію. І якщо світяться очі в учнів, то у вчителя в очах буде не просто іскорка, а буде полум’я любові, яке обов’язково передасться учням», – додала Черній.

 Фото без опису

Генеральний директор ТМ «Євротон» Ярослава Острожчук зізналася, що для неї вчитель є не тільки професією – це є наставник по житті.

«Ви, мою любі вчителі, заклали в мені той стержень, яким я нині користуюся. І ми, ваші випускники, про вас пам’ятаємо, вас любимо, вас шануємо», – сказала вона та побажала здоров’я та мирного неба.

Фото без опису

Захід відбувся у теплій, дружній атмосфері. Усі гучно аплодували усім, хто дарував зі сцени у цей день позитив та гарний настрій.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь