Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Загартуй силу і дух – будь готовим захистити рідний край!

Дата: 06.10.2017 13:20
Кількість переглядів: 726

З 19 по 28 жовтня на Тучинському полігоні (Рівненська область) відбудуться військові навчальні збори. Під час цих навчальних зборів військовозобов’язані набудуть навиків надання першої медичної допомоги, оволодіють навичками  користування зброєю АК-74, ПМ, навчаться використовувати навчальні  та бойові гранати Ф-1 та РГД-5. Інструкторами на цих зборах будуть учасники АТО.

Фото без опису

За словами представника військового комісаріату, такі військові навчальні збори проводяться раз у рік з метою формування та навчання загону територіальної оборони. У минулому році такі збори проводилися у Гощанському районі. У разі запровадження військового стану, якщо цей загін викличуть, то бойові завдання він виконуватиме тільки на території Млинівського району. До слова, ці збори є оплачуваними. Учасників зборів забезпечать форменим одягом та харчуванням.

Фото без опису

«Ті, хто ухилятиметься від участі у цих зборах нестимуть відповідальність згідно з Законів України і у разі введення військового стану проходитимуть військову службу за межами Млинівського району», – зазначив представник військового комісаріату.  

Фото без опису

Серед тих, хто братиме участь у цих навчальних зборах, є депутат Острожецької сільської ради, старшина запасу Андрій Павлович Смолій. Жителі Острожецької громади вдячні Андрію Павловичу за його громадянську позицію!

Фото без опису

Сьогодні Україна проживає один із найважчих періодів своєї незалежності. Відбувається випробовування нашого народу на стійкість та мужність. Саме в такі періоди загартовується сила і дух нації та її цінності. На вас, як на майбутнє нашої держави, покладаються великі надії у захисті України. Нехай участь у цих військових навчаннях буде для вас одним з кроком у формуванні вашої особистості,  якою будуть гордитись старші і молоді покоління.

Тож чоловіків громади просять не ухилятися від виконання свого громадянського обов’язку, бути гідними нащадками воїнів УПА та взяти участь у навчанні загону територіальної оборони, який берегтиме свою рідну землю.

Охочих взяти участь у цих військові навчальні збори просимо звертатися у приміщення Острожецької сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь