Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Інформаційне повідомлення

Дата: 22.11.2017 12:47
Кількість переглядів: 602

У зв’язку реформуванням регіональної мережі Національного Банку України, а саме: ліквідацією Управління Національного банку України у Рівненській області  (поштова адреса: вул.С.Петлюри, 10, м.Рівне, 33028), з 01 листопада 2017 року припиняється доставка кореспонденції відділеннями ПАТ «Укрпошта», адресованої Національному банку за вищезазначеною адресою.

Фото без опису

Для місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, судів, органів соціального забезпечення і правоохоронних органів, юридичних та фізичних осіб (у т.ч. пенсіонерів та колишніх працівників Національного банку) Рівненського регіону листування з питань, що належать до компетенції Національного банку України, здійснюватиметься за поштовою адресою юридичної особи: вул. Інститутська, 9, м. Київ, 01601.

Видача довідок про офіційний обмінний курс гривні до іноземних валют, банківських металів і ціни на дорогоцінні метали в брухті та приймання декларацій про валютні цінностей, доходи і майно, що належать резиденту України і перебувають за її межами, суб’єктів підприємницької діяльності Рівненської області та м. Рівне здійснюватиметься у м. Львові за адресою: вул. Коперника, 4 центральний вхід, 2 поверх, кімната 220, тел. (032) 297-22-01 (адреса для листування: Національний банк України, вул. Коперника, 4, м. Львів, 79005).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь