Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Стартувала співпраця Острожецької громади з Центром  суспільних дій «CIVITAS» та ОПОРОЮ

Дата: 14.08.2017 12:21
Кількість переглядів: 646

Острожецька громада - одна з суб’єктів моніторингу прозорості та підзвітності, який відбувається за підтримки Європейського Союзу і Центру демократії та верховенства права (проект «Посилення коаліції РПР»). Експерти Центру «Ейдос» проаналізували нормативно-правові акти громади на предмет відповідності сучасному антикорупційному законодавству.

Фото без опису

Спільно з заступником голови ОТГ Всеволодом Пекарським та начальником організаційного відділу Яною Гулич було деталізовано усі юридичні аспекти рекомендацій, напрацьовано подальші кроки із забезпечення наявності демократичних норм та кращих практик у нормативно-правових актах, які регулюють діяльність влади громади. Учасники зустрічі домовилися провести додатково ряд консультацій, аби забезпечити ефективний результат – максимальну прозорість та підзвітність у Острожецькій ОТГ.

Крім того, відбулося підписання Меморандуму про співробітництво між Острожецькою об’єднаною територіальною громадою та Громадянською мережею ОПОРА.

Фото без опису
Меморандум підписано в рамках реалізації проекту «Підтримка реформи децентралізації в Україні», який виконує Всеукраїнська громадська організація «Громадянська мережа «ОПОРА» за підтримки British Embassy, Kyiv.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь