Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Свято мужності, єдності та духовності: В Уїздцях відсвяткували День захисника України

Дата: 18.10.2017 12:05
Кількість переглядів: 772

У суботу, 14 жовтня, у селі Уїздці відбулися заходи з нагоди храмового свята Покрови Пресвятої Богородиці, 75-ї річниці створення УПА, Дня Українського козацтва та Дня захисника України. 

Фото без опису

Для жителів та гостей села влаштували справжні гуляння із святковим концертом, козацькими забавами, благодійною ярмаркою та футбольним турніром. Також під час дійства варили куліш, рибну юшку, чай та глінтвейн. На території, де усе відбувалося, облаштували фотозону. Тож гарно час провели і дорослі, і малі.

Фото без опису

Під час святкового концерту до усіх присутніх звернувся отець Любомир. За словами панотця, усі добрі справи починаються з молитви. «От ми сьогодні розпочали наше сьогоднішнє святкування з молитви. Тож нехай Господь нас Благословить, а Матінка Божа покриє нас своїм омофором»,  – сказав священик.

Фото без опису

Голова Острожецької сільської ради Тарас Гордійчук привітав усіх зі святами: «Бажаю вам усім Божої опіки та сімейного благополуччя. Хай Бог береже нашу Україну, береже тих хлопців, які захищають нашу державу». Також Тарас Миколайович вручив нагороди переможцям футбольного турніру.

Фото без опису

За результатами поєдинків, I-місце виборола команда села Привітне, II-ге – команда села Острожець; III-місце здобула команда села Уїздці. Також нагороди отримали кращий гравець  – Колядич Віталій; кращий молодший гравець – Адамчук Артур; кращий гравець 2017 року – козак Роман; кращий воротар 2017 – Веремчук Борис.

Фото без опису

Депутат Рівненської облради Алла Черній побажала усім миру, Божого благословення та захисту Матінки Божої Покрови.

Фото без опису

«Хочу подякувати нашим молодим хлопцям, які пішли, знаючи, що дійсно вся Україна у вогні і вся Україна у війні, не дивлячись, що наш регіон є далеко від передової.  В нас є Герої, які загинули. Ці Герої не десь далеко, а це хлопці з нашого села. Історія повернулася не дуже добре, але вона повернулася нагадати, що Україна весь час бореться засвою незалежність», – зазначила Алла Леонідівна. 

Фото без опису

В.о старости Анатолій Троцюк теж звернувся до усіх присутніх. «Я хотів би привітати вас усіх. Ваші сім’ї, наші сім’ї, наших дітей та усіх, хто прийшов. Побажати щастя, здоров’я і Божого Благословення. І щоб ми не наділися на когось, а завжди надіялися на Бога, починали свій день з молитви»,  – сказав Анатолій Степанович.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь