Острожецька громада
Рівненська область, Дубенський район

Вишиванки, білі банти та море квітів: в Острожецькому НВК пролунав Перший дзвінок

Дата: 11.09.2017 10:23
Кількість переглядів: 759

Сьогодні, 1 вересня, в усіх школах громади пролунав Перший дзвінок. У День знань Острожецький НВК зустрічав не тільки відпочилих після літніх канікул дітей, а й поважних гостей. 

Фото без опису
Першою привітала присутніх школярів та батьків директор Острожецького НВК Лариса Яківна Кравчук. «За шкільні парти Острожецького НВК сяде 470 учнів, із них – 46 першокласників. Ми віримо, що наші першокласники стануть гарними, старанними і розумними учнями нашої школи», – сказала Лариса Яківна. 

Фото без опису
Керівник Волинської регіональної дирекції WOG Євген Єремеєв зазначив, що йому дуже приємно бути випускником Острожецької школи. «Сьогодні дуже приємна подія. І ми стоїмо на території такого рідного та незалежного острівка шкільного життя», – додав Євген Миронович. 

Фото без опису


Сільський голова Тарас Гордійчук подякував спонсорам, які допомагають школі фінансово та педагогічним працівникам, які вкладають душу у наше майбутнє, наших дітей. 

Фото без опису
«Хочу сказати, що разом ми зможемо зробити, щоб наш НВК процвітав. Разом ми можемо зробити, щоб наше село оживало і ставало ще красивішим. Разом ми можемо зробити нашу громаду успішною», – додав Тарас Миколайович.

Фото без опису
До слів привітань приєдналася і генеральный директор ТМ «Евротон» Ярослава Острожчук, яка завітала на свято із подарунками. «Першокласники, вітаю вас із цим днем, днем входження в дорослу Країну знань. Бажаю, щоб для вас це навчання було успішним і легким. А для випускників бажаю цінувати цей останні рік у школі та використайте його якнайкраще», – сказала Ярослава Юріївна. 

Фото без опису
Також під час свята була присутня досвідчений педагог та поетеса Ніна Федорівна Миколайчук. Зазначимо, що до Дня Незалежності вона отримала нагороду «Почесний громадянин Млинівщини».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь